Chokoladenyder:
Ren mørk chokolade i plader.
Jeg er en stor fan af chokolade fra "Chocolat Bonnat". Deres mørke Grand Cru chokolader er fantastiske, der er 8 forskellige og alle med hver sin egen karakter både i form af smag og konsistens. Jeg bruger Chocolat Bonnat som refferencechokolade når jeg smager på andet chokolade.
Chocolat Bonnat er den første chokolade jeg har smagt der ikke indeholdt soyalicitin. Jeg opdagede at soyalicitin farver chokoladesmagen med en form for overtoner der næsten kan sammenlignes med en svag tinitus.
Dette oplever jeg ikke sker ved flødechokolade eller fyldt chokolade da indholdet af sukker er så stort at det overdøver smagen af soyalicitin.
Jeg er blevet opmærksom på de forhold chokolade produceres under og må advare om at en del arbejde bliver udført af børn, nogle gange under kummerlige forhold så undersøg din yndlings chokolade og find ud af hvordan den produceres. Jeg har kunnet finde tilfredsstillende information om "Bouga Cacao". Et ef mine projekter bliver at finde ud af om Chocolat Bonnat bliver produceret etisk forsvarligt.
|
|